طریقه احتساب مهریه به نرخ روز

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا قمری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر بنده درخواست طلاق داده ومن قصدم طلاق نیس ما 7 ساله ازساله 96که نامزدیم که تا سال 98 صیغه بودیم بخاطر اینکه ارتش ثبت نام کنن بعد رفتیم محضر سند ازدواج گرفتیم مهریه من 60 ملیون پول وسرویس طلا هست که از کاغذ صیغه رونوشت شد درسند ازدواج با تاریخ روز که ارزش پول کم شده والان کاغذ هم گم شده وسرویس طلاهم گرم ونوعش نوشته نشد نامزدم ماشین دارن که اونم زدن به اسم مادرشون نامزدم ارتشی هستن وماهی 9 ملیون درآمد دارن آیا قاضی اعسار میکنن سرویس طلا چطور حساب میشه ومهریه رو میشه با ارزش پول 96 گرفت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مهریه وجه نقد با توجه به شاخص امروز احتساب می‌شود اگر کارمند هست و فرزند ندارید یک سوم و در صورت داشتن فرزند یک چهارم حقوق قابل توقیف است