22 مهر 1400

چگونه از وکیل محضری کرایه مغازه را بگیریم ؟

دسته بندی : حقوقی | وکالت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.در مورد سرقفلی مغازه پدر مرحومم حدود سال 90 به برادر بزرگتر وکالتی تام الاختیار و بلاعوض دادیم جهت تعمیرات و اجاره و موارد قانونی. به جز موارد فروش.حال بعد از ده سال 3 مستاجر عوض کرده و حتی هزار تومان کرایه طبق بند وکالت نامه به ما داده نشده. چگونه می‌توان کرایه های داده نشده را اثبات و مطالبه کرد.آخرین مستاجر با مبلغ 350 ملیون تومان مغازه را رهن کرده است... ممنون از راهنمایی...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم چون شما وکالت محضری به برادر دادید لذا مستند به ماده ۶۶۸ قانون مدنی وی مکلف به ارایه حساب دوران وکالت است شما می توانید دادخواست الزام به ارایه حساب دوران وکالت به محکمه صالح بدهید