04 تیر 1401

ملاقات طفل در اختلافات زناشویی

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام... من بدلیل فراهم نکردن امکانات شوهرم ومصرف مواد اومدم خونه پدرم ۲۰ روز خبری ازشو نشد بعدش اومدن پسر۷شالمو برداشتن بردن نمیذارن ببینمش ...من نمیخوام جداشم آیا حق دارن پسرمو ازم بگیرن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ طبق قانون حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگی با پدر می باشد،، حال در سئوال شما؛ در صورتیکه پدر طفل، اجازه ملاقات به شما ندهد، شما می توانید با طرح دادخواست و در قالب درخواست دستور موقت فوری از دادگاه صالح بخواهید که دسـتوری سریع و خارج از نوبت مبنی بر ملاقات طفل صادر نمایند.. در صورت نیاز از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.. موفق باشید..