04 تیر 1401

مطالبه مهـریه و طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من میخواستم توافقی از همسرم جدا بشم اما روز دادگاه گفت مهریه رو نمیدم و توافق صورت نگرفته قاضی فعلا تا آبان جلسه رو به تاخیر انداخته.حالا با در دست داشتن حق طلاق چجوری میتونم طلاق و مهریه امو بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما با داشتن حق طلاق، اساسا دیگـر هیچ نیازی به موافقت زوج در درخواست طلاق و مطالبه مهـریه را ندارید،، از آنجاییکه مهـریه حق بدیعی و مسلم زوجه بوده، ابداً نیازی به رضایت و یا موافقت زوج نداشـته و به راحتی، با طرح دادخواستی قابل مطالبه می باشد.. در صورت امکان از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید تا راهنمایی کامل را دریافت نمایید..