تخلف ساختمانی توسط سازنده از سوی مالکین سایر واحد ها قابل اعتراض است ؟

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 100
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آپارتمانی در سال ۹۶ خریداری کردیم که شخص فروشنده هنوز کارای پایانکار و سند و انجام نداده ما گواهی عدم حضور به دفترخونه هم ازش داریم
یک طبقه خلاف ساخته که طبقه بالای ما است حدود ۵۰۰ میلیون خلافی داره آیا امکانش است که بتونم با حکم تخریب یا بلوک سیمانی احکام شهرداری وادارشون کنم که دنبال کارای سند بروند با چند وکیل مشورت کردم گفتند که باید مبلغ خلافی و بدی بعدا از اونا بگیری ولی خیلی سنگین توان پرداختش و ندارم
و اینکه در آخرم اگه نخواستی خلافی بدی ما یه حکم برات میگیریم که ثابت بشه اون واحد برای شماست ولی قول سند نمیدهند
آیا با گرفتن وکیل و رفتن به دادگاه به جایی میرسم من فقط سند میخوام
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما به عنوان یکی از مالکین می توانید به کمیسیون ماده ۱۰۰ کاست نموده و تقاضای تخریب ملک را بدهید و چون اضافه بنا بر خلاف پروانه است و شاکی خصوصی دارد ، کمیسیون ماده ۱۰۰ قطعا باید حکم به تخریب بدهد