داشتن حق ملاقات فرزند

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.عرض ادب.بنده حضانت پسرم که 9 سال دارد را دارم.همسر سابقم حدود سه سال هست که جدا شده.اخیرا درخواست ملاقات با فرزندم را داده و دادگاه در هفته حق 48ساعت ملاقات رابه ایشان داده است.حال سوال بنده این هست که آیا ایشان در مدت ملاقات حق دارد بچه را به دید و بازدید اقوام خود در تهران و شهرستان و همچنین خرید البسه و اسباب بازی و ثبت نام در کلاسهای فوق برنامه در مدت ملاقات خویش را داشته باشد و یا خیر؟> آیا حق ملاقاتی که دادگاه به ایشان داده را منوط به دیدن در منزل خانم و دقیقا جایی که بنده اطلاع دارم نیست؟ یعنی نباید دقیقا جایی که من میشناسم و اطلاع دارم بچه رو ببره و پیش خودش باشه و هیچ چیز یا کلاسی هم ثبت نام کند دیگه درسته؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ اگر حق ملاقات به طور مطلق و بدون اعمال محدودیت صادر شده،و تخطی از مدت زمان ملاقات صورت نگیرد ،دید و بازدید و ثبت نام کلاس فوق العاده ایرادی ندارد.