23 مهر 1400

فروش مال غیرواقدامات پس ازان

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

میخواستم بدون سالهای قبل پدربزرگم قطعه زمینیو به صورت دست نوشته که مهر و امضا دفتر خونه و امضا معتمدین محل را داشت واگذار کردن
به پدرم اما کمی بعداز واگذاری باجناق پدربزرگم که دشمنی خیلی بدی با پدرم داشت پدربزرگمو با کلک و دروغ وادار کرد که دوباره این زمینو به صورت دستخط واگذار کنه به باجناقش. پدربزرگم الان فوت شده و هم باجناقشمیخواستم بپرسم امکان داره کسی یک زمینو اول بده به کسی بعدش دوباره بدون اطلاع دادن به اون طرفی که زمینو به نامش کرده به صورت دستخط باز واگذارش کنه به یه نفر دیگه از لحاظ قانونی این کار قابله قبوله هست یا نه اما الان جفتشون هم پدربزرگم و هم باجناقش فوت شدن و ورثه باجناقه پدربزرگم مدعی همچین کاری شدن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام باتوجه به تاریخ مقدم وموخرقرارداداول صحیح وقرارداد دوم ازباب انتقال مال غیرمی باشدشمابایدتقاضای ابطال قراردادمورخ تاریخ موخرقرارداد فی مابین مرحوم وباجناق ایشان وسپس الزام به تنظیم سندرسمی ملک راازورثه بخواهید