ایا مدبرعامل بودن کارمند دولت دارای اشکال است ؟

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، من کارمند رسمی بانک سپه هستم و اکنون میخواهم مدیرعامل یک صرافی که تضامنی است بشوم آیا من کارمند دولت محسوب میشوم و مدیرعاملی یک صرافی برایم ممنوع است؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربرمحترم باتوجه به اصل ۱۴۱ قانون اساسی و قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل، کارکنان دولت نمی توانند به ریاست یا عضویت هیأت مدیره یا مدیریت عاملی انواع شرکت‌های خصوصی تعیین شوند.