11 اسفند 1398

پدرم اجازه ازدواج با پسر مورد نظر من را نمیدهد باید چکار کنم؟

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشيد پدرم با ازدواج من مخالفت می کند چه طور می توانم برای ازدواج از طریق دادگاه اقدام کنم؟ مادر و پدر من حدودا ۱۸ ماه هست که بخاطر خیانت پدرم جدا زندگی میکنند. من میخوام الان ازدواج کنم و پدرم بخاطر لجبازی رضایت نمیدهد. خودم ۲۶ سالمه ارشد روانشناسی دارم و مشغول به کار هستم. پسر هم در سطح خودم هست. میشه لطفا بفرمایید که اگر از طریق دادگاه اقدام کنم دادگاه در چه صورت حق رو به پدرم میدهد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دادخواست صدور حکم مبنی بر اجازه ازدواج به دلیل خودد اری پدر از اذن مزبور بدون دلیل شرعی و قانونی به طرفیت پدر را در دادگاه خانواده مطرح نمایید