23 مهر 1400

ثبت نام مسکن ملی و واگذاری ان

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

خدا قوت ای طرح مسکن ملی من ثبت نام کردم اسمم در آمد چون باید طی مراحلی مبلغی برای دولت واریز بکنم نداشتم به خاله خودم گفتم گفت پول من واریز میکنم ولی در مقابلش یه نوشته دستی بهش بدم که من هیچ حقی دیگه ندارم منم براش نوشتم دادم بهش حالا زده زیر حرفش میگه هیچ حقی نداری اون گاغذ شده مدرک براش میدانم کاری بکنم اون کاغذ ارزش قانونی داره منممون میشم جوابش بدی خدا ازت راضی باشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما نباید چنین متنی را ارائه میدادید علت پذیرفتن نوشتن هیچ حقی ندارم درمورد جه مواردی بوده درمورد این ملک یا بدهی یا واگذاری و...درحال حاضر مبلغ اولیه واریز شده است اگر مابقی مبالغ را خودشما واریز نمایید میتوانید تاحدودی جهت دفاع دراینده مدرکی جهت دفاع داشته باشید داشته باشید