مطالبه نفقه و جلب زوج در صورت عدم پرداخت

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر حکم قطعی نفقه و اُجرت اَلمثل یکی دو ماهی هست که صادر شده ولی چون شوهرم پرداخت نکرده می خوام حکم جلب بگیرم با این حال حکم عدم سازش که دو بار معترض شدم بهش اَلان اومده برام و می خوام بدونم اَگر شوهرم طلاق رو جاری کنه نفقه و اُجرت اَلمثل قابل پیگیری هست ؟! بعد طلاق می تونم حکم جلب نفقه و اُجرت اَلمثل بگیرم ؟!

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی مطالبه نفقه و اجرت المثل از حقوق مالی زوجه بوده که پرداخت آن بر ذمه زوج می باشد به همین منظور حتی بعد از اجرا شدن صیغه طلاق هم قابل مطالبه از زوج و در صورت عدم پرداخت امکان جلب ایشان وجود دارد .