سفته بابت حسن انجام کار

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

برای استخدام در یک شرکت، از بنده سفته خواسته شده بدون اینکه در آن چیزی قید شده باشد، فقط نام و نام خانوادگی و قیمت بدون تاریخ، ایشان حتی در قرارداد نیز چیزی درباره شماره سفته نوشته نشده است، از ایشان خواستم که شماره سفته در قرارداد ثبت کنند یا رسید بخاطر دریافت سفته به بنده بدهند، ایشان گفتند که ما اجازه می دهیم سفته را کنار قرارداد بگذارم و از هردوی این ها کنار هم عکس بگیرم، آیا این راه حل مناسبی برای اعتماد به کارفرما می باشد؟ و اینکه امنیت مالی بنده رعایت خواهد شد؟ در قرار داد نوشته شده ((در صورت وقوع تخلف، عامل مکلف به پرداخت خسارت به انضمام مبلغ پنج میلیارد ریال بعنوان وجه التزام قرارداد می باشد.))

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز بهترین راهی که می بایست سفته را در اختیار کارفرما بگذارید این است که در سفته قید گردد صرفاً جهت حسن انجام کار در شرکت .... می باشد و شماره قرارداد کار را در آن ذکر نمایید و یک نسخه از آن کپی گرفته و پیش خود نگه دارید تا در صورتی که کارفرما از استرداد آن خودداری نمود از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید ولی شرط وجه التزام از توافقات فیمابین می باشد که بستگی به نظر خودتان دارد . موفق باشید