01 خرداد 1402

ایرادات شکلی قرارداد تنظیم شده

دسته بندی : داوری | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب . قراردادی مبنی بر مشارکت و سرمایه گذاری مابین متعاملین آن منعقد گردیده درماده ۳ قرارداد داور تعیین گردیده و جای نام و نام خانوادگی هم نوشته شد اما متاسفنه خالی مانده اما در انتها داور ذیل قرارداد را با درج نام و ناخانوادگی امضا و اثر انگشت به عنوان داور تایید نموده . با توجه به توضیح ارائه شده از لحاظ قانونی مشکلی ندارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ اگر داوری که ذیل قرارداد را امضا نموده اند مورد قبول هردو طرف قرارداد باشد ایرادی ندارد.