01 خرداد 1402

مطالبه نفقه از سوی فرزند

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر دختری ۱۸ساله هستم با خانوادم مشکل دارم پدرم حق خروج از خونه رو بهم نمیده و با ادامه تحصیلم مخالفه نمیزاره برم سرکار و خودشم بهم پول نمیده خواستم بدونم میتونم ازش شکایت کنم و شکایتم راه به کجا میبره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ شما به لحاظ قانونی بدون نیاز به اذن پدر میتوانید به صورت مستقل زندگی کنید و سر کار بروید،هرچند بهتر است جهت حفظ کانون خانواده به صورت مسالمت آمیز مسائل و اختلافات رفع شوند. ضمنا شما حق طرح دادخواست مطالبه نفقه علیه پدر را دارید.موفق باشید