01 خرداد 1402

سوال در خصوص ملاقات فرزند

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید من حدود دو سال هست که جدا شدم اما شوهر سابقم نفقه دخترم نمیده حق ملاقات پسرمم بهم نمیده در صورتی قاضی سه روز در هفته به من طبق رأی دادگاه می تونم بچه ام ببینم جالب این جاست که پسرم به عموی بچه واگذار کرده که بچه ندارد من هم عدم صلاحیت زدم رو پرونده اما متاسفانه نگذاشتن بچه ام ببینم واسه دخترم هم من معرفی به کارشناس شدم اما متاسفانه من روز و تارخ دادگاه فراموش کردم که برم ببینم چی میشه حالا من نمی‌دونم باید چکار کنم روند پرونده رو با کمال تشکر از شما وکیل محترم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي جهت اطلاع از تاريخ دادگاه ابلاغيه هاي خود را از خدمات قضايي بخواهيد و براي ملاقات هم ميتوانيد از همسرتان شكايت كيفري نماييد جهت راهنمايي بيشتر تماس بگيريد.