01 خرداد 1402

قرارداد مشارکت در ساخت

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
مهرناز قیاسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید.
من قرار است ملک خود را با دو واحد آپارتمان نوساز تعویض کنم. آپارتمان ها هنوز سند ندارند و قرار است مراحل آن زودی به پایان برسد. ملک من هم در اجاره است و موعد حال دو ماه دیگر به پایان میرسد. شخص مورد معامله از من می خواهد که سند را به نام او بزنم تا بتواند کارهای شهرداری برای گرفتن اجازه تخریب را انجام دهد و در ازایش یک چک به مبلغ ارزش خانه به امانت به من بدهد. ما یک قرارداد در بنگاه امضا کرده‌ایم و طرف معامله من خانمی بود که او را زن برادر خودش معرفی کرد.
آیا گرفتن اجازه تخریب آنقدر زمان‌بر است که باید از دو ماه قبل برای آن اقدام کرد؟
برای این که او بتواند این اجازه را بگیرد آیا حتماً باید سند به نامش باشد و راه دیگری ندارد؟
آیا کار درستی است که من قبل از این که سندی به نام من باشد سند خود را به دیگری واگذار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی هیچ گونه اقدامی جهت انتقال سند نفرمایید شما می توانید در دفتر اسناد رسمی به ایشان وکالت کاری بدهید. قرراداد مشارکت در ساخت پیچیدگی های بسیار زیادی دارد لطفا قبل از انعقاد و امضای هر گونه قرارداد با وکیل متخصص مشورت نمایید تا از ورود هر گونه خسارتی به خود جلوگیری کنید.