01 خرداد 1402

مطالبه هدایای نامزدی و عقد

دسته بندی : خانواده | بطلان نکاح
مهرناز قیاسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم ایا من میتونم شکایت کنم داستان از این قراره که من تازه پدرم فوت شده بود حال روحی خوبی نداشتم با خانومی آشنا شدم که خلا روحی مو پر کرد و کم کم منو وابسته خودش کرد اصرار هم داشت تا زودتر برم خواستگاری ولی ما هنوز داغدار بودیم که من موکول میکردم تا وقتی که با نقشه خانواده این خانوم یک روز که منو خانوم بیرون بودیم برادرش سر میرسه و این خانوم به من میگه فرار کنیم و من از ترس اینکه بلایی سر این خانوم نیاد میبرمش یه پارکی دور از اون محل درهمین فاصله خانوم شروع میکنه به گریه که خانوادم منو میکشن و فلان بعد مدعی میشه برادر بزرگش خیلی منطقیه به اون زنگ میزنه واون با من صحبت میکنه که بیا خواستگاری اولش مدعی میشه برای آشنایی که خانوادش عصبانیتشون فروکش کنه هر روز برادراش تهدید میکردن باید بیای خواستگاری وگرنه فلان میکنیم منم که نمیدونستم اینا همش نقشس فک میکردم خانومم واقعابی گناهه و رفتم خواستگاری و از اون مدت یه روز خوش ندارم هر روز تهدید میشم کلی پول ازم گرفتن کلی طلا تو محضر هم مهریه رو عندالمطالبه کردن تازه فهمیدم قبلا هم نامزد داشته میتونم هرچی دادم پس بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله اگر از ازدواج پیشین ایشان مطلع نبوده اید میتوانید تقاضای فسخ نکاح را بدهید و استرداد تمامی هدایا قبل از تبدیل آن ها امکان پذیر است تحت عنوان دعوی حقوقی رجوع از هبه