01 خرداد 1402

تقسیم ماترک متوفی و مطالبه ی اجرت المثل ایام تصرف

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
4دانگ از 6دانگ منزل موروثی بنام 4 ورثه میباشد که همه دختر هستند.2دانگ الباقی بنام مادر مرحوم خانوادس که یکسالو نیمه فوت کردن و اززمان فوت تا حال حاضر درتصرف دختر کوچک خانوادس که عقد کرده و بعلاوه تصرف منزل ،یکدستگاه پراید و همچنین چیزی درحدود 1میلیارد بقیمت روز طلا و مکوک درتصرف ایشونه که به بهانه خرید جهیزیه بدون جلب رضایت ما درحال هزینه کردنه.سوال اینه که چجوری میشه حکم پلمپ خونه و رفع تصرف و هزینه اینمدت تصرف منزل رو دریافت کرد و همچنین رفع تصرف از طلاها و احیانا بازگشت مقدارهزینه شده.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ شما باید مراحل اخذ گواهی انحصار وراثت را انجام دهید،سپس تقاصای تحریر،سپس مهرو موم و تقسیم ترکه را طی کنید،مطالبه اجرت المثل ایام تصرف نیز قابل مطالبه است،در خصوص طلاها نیز باید مدرک مستند داشته باشید.