02 خرداد 1402

خرید فروش طفل نوزاد

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم
یک زوج جوان که بچه دار نمیشدن دو سال پیش بعد سقط سه تا جنین به دلیل اشکال ژنتیکی اقدام به آوردن یک فرزند کردن. یک خانواده یعنی پدر و مادری که نمیتونستن از فرزندشون مراقبت کنن بلافاصله پس از به دنیا آمدن بچه رو در قبال ۲۰‌میلیون و با یک قرارداد دستی، به این زوج دادن. این زوج برای گرفتن شناسنامه اون خانم رو به اسم مادر فعلی بچه توی بیمارستان بستری کردن تا گواهی ولادت بگیرن.
پدر واقعی بچه که قبلا هم چند بار اینکار رو کرده بود چند باری ایجاد مزاحمت کرد و باز غیب شد. الان یک ابلاغیه پیامکی اومده که احضاریه دادگاه عمومی انقلاب هست به دلیل خریدن فرزند.
میخواستم بپرسم این زوج چطور میتونن این مشکل رو حل کنن؟ آیا با توجه به وابستگی عاطفی بچه امکانش هست بچه رو ازشون بگیرن؟ راه حلش چیه؟
ممنونم از لطفتون

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام ودرود کاربر محترم قرارداد شما باطل است به این دلیل که خرید و فروش طفل غیر قانونی و مجازات دارد اون قرارداد رو انکار کنید و بیان کنید ایشان خودشون حضانت فرزندشان را به دلیل مشکلات مالی به ما دادند موفق باشید