02 خرداد 1402

با رییس هیئت مدیره بستم که به امضا ایشون رسیده و مهر شرکت هم زده شده دو در سربرگ رسمی شرکت نیز می باشد اما وقتی روزنامه شرکت را نگاه کردم

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
علی ملکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض ادب. بنده قراردادی برای ورود به اعضای حقوقی شرکت به عنوان عضو شاغل و پشت پروانه ای(پروانه اشتغال) نظام مهندسی با رییس هیئت مدیره بستم که به امضا ایشون رسیده و مهر شرکت هم زده شده دو در سربرگ رسمی شرکت نیز می باشد اما وقتی روزنامه شرکت را نگاه کردم می بینم که عبارت (کلیه مکاتبات و اواراق عادی و همچنین اسناد و اوراق بهادار و تعهدآور شرکت از قبیل چک ، سفته، بروات ،قراردادها و عقود اسلامی با امضاء مدیرعامل همراه با مهر شرکت معتبر می باشد) درج شده است. حال ایا این قرارداد معتبر است؟ لازم به ذکر است که شماره چک های دریافتی از شرکت نیز در قرارداد کامل امده است.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اساسنامه شرکت رو مطالعه بفرمایید در صورتی که رییس هیات مدیره دارای حق امضاست پس مشکلی پیش نمیاد و الا برید قرارداد جدید تنظیم و به مهر شرکت برسانید