02 خرداد 1402

نحوه اثبات عدم تمکین زوجه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
اشکان امانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام بنده چند سالیست حکم عدم تمکین همسرم را در اختیار دارم چند ماه پیش نفقه معوقه تا قبل از صدور حکم تمکین را محکوم شدم که پرداخت کردم که درب دادگاه همسرم با من درگیری ایجاد کردند که متاسفانه محکوم به پرداخت دیه شدم والان علیرغم درخواست طلاق که پرونده به داوری رفته شکایت مطالبه نفقه و بطلان حکم تمکین شده چگونه میتونم دفاع کنم و اینکه چند بار منزل تهیه کردم قبلا که خانم تمکین نکرده اند

پاسخ کارآموز وکالت :

به موجب خواسته بطلان حکم عدم تمکین، خواهان دعوی باید ادله ای مبنی بر وجود تمکین ارائه نماید و پس از آن شما در جهت رد آن دلایل به واسطه مدارک و مستندات و شهود خود تلاش کنید.