02 خرداد 1402

ایجاد نارضایتی از زندگی مشترک از طرف زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق
محدثه مرادی قهدریجانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خسته نباشی.خانم بنده با یه نفر رابطه تلفنی داشته شک کردم بهش گوشی رو ازم قائم کرد زنگ زدم ب خانوادش بیاین چرا گوشی رو ازم قائم میکنه.بعد از بحث گفتن دختر من اهل این کارا نیس افترا میگی. ب خانواده من توهین کردن گفتن دوست نداری من طلاقش میدم خلاصه وسایلش آماده کردن بردن خونشون .منم رفتم شکایت کردم تو پرینت ها شماره اون یارو هس من دیگه این زندگی رو نمیخوام خب من الان چکار کنم.باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام میتوانید نسبت به دادخواست طلاق از طرف زوج و یا طلاق توافقی اقدام کنید