03 خرداد 1402

ملاقات و حضانت و سرپرستی طفل

دسته بندی : خانواده | استرداد طفل
سعید کوهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دختری ۹ ساله دارم مادر بدون اجازه دختر را از درمدرسه برده و اجازه ی دیدن بچه بهم نمیده و دخترم ب شدت از مادرش میترسه و اعلام کرده ک میخواهد با مادر زندگی کند چیکار باید بکنم ک دخترم رو پس بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حضانت دختر ۹ ساله با پدر است دادخواست حضانت طفل و در صورت عدم تمایل به حضانت دعوی ملاقات طفل طرح بفرمایید