04 تیر 1401

از نظر قانونی می توان در قرارداد اجاره نوشت کلیه مخارج خانه اعم از جزئی یا اساسی بر عهده مستاجر است؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

از نظر قانونی می توان در قرارداد اجاره نوشت کلیه مخارج خانه اعم از جزئی یا اساسی بر عهده مستاجر است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ با عرض پوزش در خصوص پاسخ کاربر محترم مطابق اصل آزادی توافقات طرفین قرارداد ها شما می توانید هر شرطی که با عقد اجاره منافات نداشته باشد و عقد را یا شرط را باطل کند در عقد اجاره درج نمایید ضمنا می توانید مخارج نگهداری و مخارج استفاده از ملک مورد اجاره به عهده مستاجر بگذارید مؤید باشـید..