24 مهر 1400

ایا حضانت را از پدر میتونم بگیرم

دسته بندی : خانواده | حضانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

بابام‌مریضه‌ دوقطبیه و منو تهدید به مرگ میکنه سر چیزهای الکی میتونم حضانتمو ازش بگیرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم با عرض پوزی از پاسخ شما در صورتیکه به سم بلوغ رسیده باشید می توانید خود محل زندگی خودتان را انتخاب نمایید و نیاز به اجازه پدر ندارید در قانون حضانت فرزند به پدر و مادر تا سن بلوغ داده شده 9 سالگی برای دختران و 15 سالگی برای پسران موفق باشید