03 خرداد 1402

تعیین میزان سهم الارث ورثه متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
مجید شیخی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم و خسته نباشید. چگونه مبلغ ارزش ملکی 160.000.000.000 ریال را بین ورثه که عبارتند از 14 پسر و 5 دختر و 3 همسر ؟ باسپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام 1.ارث در عقد موقت محقق نمی شود بنابراین همسر یا همسران موقت ارث نمی برند . ( به این نکته اشاره نکرده اید ) 2.در عقد دائم اگر زوج فرزند داشته باشد ، زوجه یک هشتم ارث می برد . اگر هر سه زوجه دائم متوفی بوده اند ، یک هشتم به نسبت مساوی بین ان ها تقسیم می شود . 3.در خصوص فرزندان پسران دو برابر خواهران ارث می برند .