24 مهر 1400

توقیف خودرو جهت فک پلاک

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده چند ماهه پیش ماشینم رو قروختم به یه نمایشگاه داری، بعد ایشون پول سند رو همون موقع گرفته و تو این چندماه هی امروز و فردا میکنه و نمیاد سند رو بنامش بزنه و هنوزم پلاک خودم رو ماشینه، میخواستم بدونم مشکلی برام پیش نمیاد؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم در صورتیکه در قرارداد ذکر نشده باشد که از تاریخ فروش خودرو تمام خلافی ها به عهده خریدار می باشد ، هرخلافی که انجام دهد شما اول مسئول هستی مگر اثیات نمایید ، بهتر است جهت توقیف خودرو و الزام ایشان به فک پلاک اقدام نمایید