03 خرداد 1402

قطع شدن مستمری بازماندگان

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، بنده دختر ۳۷ سال دارم و مجردهستم . پدرم و مادرم هر دو فوت شدن . مستمری پدرم رو که بازنشسته نیروهای مسلح هستند رو دریافت میکنم . با شرایطی که گفتم آیا اگر استخدام رسمی آموزش پرورش بشم مستمری بنده قطع میشه؟ اگر آره ! آیا راهی هست که بشه این قانون رو دور زد چون بشدت به این مستمری احتیاج دارم 🙏 با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی بله به محض اشتغال شما متاسفانه مستمری پدرتان قطع می گردد .