25 مهر 1400

مطالبه مهریه از پدر شوهر

دسته بندی : خانواده | مهریه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام مهریه زن دایی من در مهرنامشون. مس و پارچه و طلا هستش و مهریه هم بر عهده پدر شوهرشون بوده. چند ساله پرشوهرشون فوت کردن ایا میتونن به جای چیزای که تو مهرنامه هست اب و زمین کشاورزی از دارایی پدر شوهرشون بگیرن؟ حالاکه پرشوهرشون فوت شده مهریه رو باید از کی بگیرن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما از ماترک وی به اندازه مهریه میتوانید توقیف نمایید