04 خرداد 1402

دادخواست اثبات مالکیت و تقاضای ثبت سند

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام پدر بنده در گذشته زمینی در روستا داشته در واقع یک کلاته که در آن زندگی و با آب چشمه آن کشاورزی می کرده و هنوز هم بقایای خانه و درختان موجود هست ولی بعد از مهاجرت به شهر دیگر به سراغ آن نرفته و بعد از فوت او نیز ما به سراغش نرفتیم حالا چگونه میتوان برای آن درخواست سند و ثبت کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر مدرک مثبته ای دال بر مالکیت آن زمین ها را دارید، به استناد آنها باید تقاضای سند بنمایید اما اگر هیچ مدرکی در دست ندارید، ابتدا باید دادخواست اثبات مالکیت آن زمین ها را داده و بعد از صدور حکم نهایی دادگاه تقاضای ثبت سند نمایید.