25 مهر 1400

باکره نبودن زوجه در امکان مطالبه مهریه تاثیر دارد؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
ببخشین فامیلی داریم که الان خانومش مدتی است که خونه رو ترک کرده و بعد از مدتی رفته مهریه اش رو به اجرا گذاشته و میزان مهریه 214 سکه است
الان شوهرش میگه که من بعد از ازدواج و بعد از عقد متوجه شدم که دختر باکره نبوده و به اصرار و خواهش و تمنای خانومش موضوع رو پنهان کرده
حالا سوالم اینه که الان که مهریه اش رو گذاشته اجرا آیا میتونه از این موضوع عدم بکارت خانومش استفاده کنه یا نه؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنین
متشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم زوج موظف به پرداخت کامل مهریه به ایشان است و نمی تواند به باکره نبودن استناد کند در صورت نیاز از مشاوره تلفنی استفاده کنید موفق باشید