04 خرداد 1402

مطالبه حقوق و مزایا از کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام من سه سال ودو ماهه در ی کارگاه با مواد شیمیایی سروکار دارم ک طی این همه سال من حقوقم ب صورت توافقی بوده و کمتراز اداره کار وهیچ مزایایی از قبیل بن کارگری وسنوات وحق مسکن واولاد تعلق نگرفته وببمه هم نشدم .دیگه خسته شدم اگه بخوام تسویه حساب کنم حق وحقوقم چقدر میشه ک از کارفرما طلب کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز می بایست دادخواستی علیه کارفرما در اداره کار مطرح نموده و تمامی حقوق و مزایا و سنوات این چند سال را مطالبه نمایید .