04 خرداد 1402

در خصوص بازنشستگی پیش از موعد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری مستمری طبق ماده واحده قانون تعیین تکلیف اشخاصی که ده سال و کمتر حق بیمه پرداخت کرده اند
ابوالفضل فاضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام من با ۵۴ سال سن و ۲۷ سال سابقه خدمت در آزمایشگاه شیمی با عنوان تکنسین آزمایشگاه با مدرک تحصیلی دیپلم ، در این ۲۷ سال ۱۶ سال نیروی پیمانکار بودم و الان ۱۱ سال بصورت قراردادی مشغول به کار هستم.آیا میتونم تقاضای بازنشستگی پیش از موعد کنم؟ متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر شغل شما جز ء مشاغل سخت و زیان آور باشد بله می توانید در خواست بازنشستگی بدید در غیر این صورت باید ۳ سال دیگر کار کنید که 30سال پر شود