04 خرداد 1402

ابطال سند رسمی پس از انتقال ملک بوسیله ی وکالت‌نامه

دسته بندی : ثبتی | ابطال سند (موضوع سند مالی است )
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، من به مادرم یک وکالتنامه رسمی برای فروش ملک دادم برای انتقال سند به غیر و حتی خود وکیل(مادرم) دادم.ایشان سند را به نام خود زدن آیا امکان ابطال سند وجود دارد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی خیر اصولا امکان ابطال سند رسمی زمانیکه در وکالت‌نامه تصریح شده که وکیل میتواندمورد وکالت را بنام خود انتقال دهد،وجود ندارد . موفق باشید