04 خرداد 1402

تجمیع سوابق بیمه پدر و دختر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دختری هستم که ۱۴ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم . پدرم دربهارامسال فوت شدند که من ۵سال هست تحت تکفل ایشان بوده ام
.پدرم هم ۱۴ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارند آیا برای دریافت مستمری قانونی هست که هردو سوابق را درمحاسبه مستمری به من حساب کنند .یعنی روی هم ۲۸ سال محاسبه کنند ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم .خیر چنین امکانی وجود ندارد و سوابق بیمه ی دو فرد با هم جمع نمی شود.