05 خرداد 1402

مواردصدور شناسنامه المثنی

دسته بندی : ثبتی | امور اسناد
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید، مادری۳۰ساله هستم، همسرم دوساله فوت شدم، دو فرزند، ۴و ۶ساله پسردارم، شناسنامه بچه هام دست پدربزرگشونه، و به هیچ وجه به من نمیده، بچه ها پیش خودم هستن و صفر تا صد مسئولیتشون با خودمنه، میتونم شناسنامه المثنی بگیرم براشون؟!؟ نیازی به امضا و حضور پدربزرگشون نیس؟؟؟ آخه اون قیم هست، ولی خرجی نمیده. من فقط مشکلم ندادن شناسنامه هاشونه... مممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شناسنامه المثنی را در موارد مفقودی و از بین رفتن شناسنامه می توان دریافت کرد و شامل موردشما نمیشود.شما بایداظهارنامه ای خطاب به پدربزرگ ارسال کنید و درخواست تحویل شناسنامه را از ایشان نمایید.