04 تیر 1401

انتقال ملک به همسر و امکان استرداد آن

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام من بابرادرم ملكي راخريدم سهم هركدام ٣دانگ البته ملك دررهن بانك است برادرم بامبايعه نامه ملك رابه همسرش بدون دريافت وجه انتقال داده است ودرحال حاضرهمسرايشان قصدجدايي داردآياميشود برادرم ملك راپس بگيرد ضمن اينكه برادرم هيچ گونه ملك ديگري ندارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ با توجه به توضیحات مطروحه شما؛ در صورت انتقال قطعی ملک، اسـترداد آن میسر نمی باشد، مگـر در صورت وجود و اثبات شرایطی خاص.. مؤید باشـید..