26 مهر 1400

افتتاح دفاتر پیشخوان در مکان مسکونی

دسته بندی : حقوقی | املاک
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . ما مجوز پیشخوان دولت گرفتیم حالا شهرداری مانع فعالیت ما شده به علت مسکونی بودن کاربری ملک
در حالیکه این موضوع در مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تایید شده است.
حالا ما چه باید بکنیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم استثنائات شغلی که می توانند در املاک مسکونی فعالیت کنند در بند ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری آمده است تغیر کاربری مانند فعالیت اداری در ملک مسکونی خلاف قوانین و ممنوع می باشد اما استثناهایی نیز وجود دارد و در برخی موارد خاص مالک یا منتفع می تواند فعالیت اداری در ملک مسکونی انجام دهد طبق تبصره بند 24 ماده 55 قانون شهرداری: دائر نمودن مشاغل مطب پزشکی، دفتر وکالت، دفتر اسناد رسمی، دفتر ازدواج و طلاق، دفتر روزنامه و مجله و دفتر مهندسی طبق ماده 2 قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی: استفاده از مشاغل خانگی طبق ماده 3 آیین‌نامه محل تأسیس دفاتر مطبوعات: دائر نمودن دفتر مطبوعات طبق قانون محل مطب پزشکان: فعالیت طبابت برای پزشکان موفق باشید