04 تیر 1401

وکالت بلاعزل و ادعای بعدی موکل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یه ملک مسکونی بنام مادرم و دومغازه مال خودم ودو مغازه مال دوبرادرم بوده سند را تجمیع کردیم بنام مادر ومادر وکالت بلاعزل به من داده
و چهار واحد بهش دادم حالا شکایت کرده که هر چی فروختم باید بهش بدم چون سند قبلی بنام من بوده تکلیف چیه سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورت داشتن وکالت بلاعزل؛ ادعای بعدی موکل در اینخصوص نافذ نبوده و در خصوص تقسیم منافع حاصله از فروش نیز؛ بستگی به متن وکالتنامه و اختیارات وکیل در آن دارد.. در صورت نیاز از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.. مؤید باشـید..