06 خرداد 1402

اثر تغییرات در وصیت نامه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مهدی مشایخ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دامادمادرنبودهمسروفرزندان درخانه ازتنهایی پدرمان که پیرمردی 84 ساله وگشهایش سنگینه ومغزش کوچک شده رااغفال کرده وبه بهانه اینکه بعدازمرگش براش نمازوروزه بخواندیک دانگ ازمنزل مسکونی پدرمارانوشته به اوبرسدوامضاازشگرفته ومهرش راپای ان زده.ووصیتنامه راباخودش برده الان بعداز2ماه پدرمان به ماماجراراگفته الان ماچکاریایدبکنیم راهنماییمان بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی پدر شما باید یک وصیت نامه جدید با تاریخی بعدتر از وصیت نامه قبلی تنظیم نماید و همچنین یک اظهارنامه برای دامادتان ارسال کند و موضوع رو به وی اعلام نماید