06 خرداد 1402

بذل مهریه پس از ازدواج

دسته بندی : خانواده | اثبات رجوع از بذل مهریه
مهرناز قیاسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یه کاغذ امضا کردم به همسرم دادم که مهریه رو بخشیدم ولی ایشون عکس گرفتن از اون ومن پشیم.ن شدم و آره کردم کاغذ رو ولی اثر انگشت ندارن یه امضای خالی اگر بخوام مهریه بگیرم مشکلی پیش میاد با عکس های که گرفته از کاغذ واثر انگشت ندارن فقط امضا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما همراه گرامی سایت وکیلوند با عنایت به این که صرفا عکس در ید ایشان میباشد و حتی گر اصل اوراق میتوانید به این مهم اشاره کنید که مهریه خود را بذل ننموده اید و امضا را انکار نمایید یا اشاره به این امر کنید که متن را تحت اجبار امضا نموده اید علاوه بر این مهم که متن امضا شده اهمیت فاوانی دارد چرا که واژه های حقوقی د این موضوع اهمیت دارد اگر تمایل داید میتوانید متن امضا شده را جهت راهنمایی بیشتر ارسال نمایید.