26 مهر 1400

اثبات بهای فروش سهام ؟

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ما در سال 91سهام شرکت سهامی خاص رو خریداری کردیم پول نقد به ریس هیت مدیره دادیم سهام بنام شد و دوسال هم مدیر عامل شرکت شدم و حقوق دریافت نکردم در سال 94فهمیدیم شرکت فروخته شده شکایت کردیم ایشون گفت میتونیم طبق اساسنامه بفروشم قسمتی از کارخانه رو لازم به ذکر است که شرکت خانوادگی پدر و پسر و دختر فقط ما غریبه هستیم خلاصه اونا در سال 96شکایت کردن که بنده پول سهام ندادم نتونستم ثابت کنم قاضی بنده رو محکوم به پرداخت پول سهام کرد منم اعسار گرفتم رفتم بعد از ده روز مال معرفی کنم قاضی اجرای احکام گفت اونا هنوز اجرایی نگرفتن بعد چند دفعه هم رفتم اجراییه نگرفتن بعد دیگه کرونا و اوضاع به هم ریخت حالا وکیل شرکت بخاطر فرار از دین خونه خودمو که سند هم بنام خودمه و در سال 78از تعاونی خریدم مجبور به فروش شدم در سال 92و بنده در سال 98محکوم شدم ابطال معامله شکایت کرده و تازه رفته اجراییه گرفته من می‌خوام سهام رو بعنوان مال معرفی کنم میخواستم مارو راهنمایی کنید چکار کنیم در ضمن ریس هیت مدیره فرماندار سابق همون منطقه که کارخونه در اون واقع میشه بوده و در کل همه شرکت رو فروخته یعنی من اگه پول بدم چیزی دستمون نمی گیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم وقتی شما سهام شرکت را که بهای انرا محکوم شدید می پردازید مالک سهام هستید ولی مجاز به فروش سهام مطابق مقررات و اساسنامه شرکت هستید . اینکه محکوم له در گرفتن اجرایی تاخیر داشته دلیلی بر انتقال مال توسط شما نیست اما اگر ملک تنها منزل مسکونی بوده و صرفا تبدیل شده. فرار از دین محسوب نمیشه