06 خرداد 1402

سوال در مورد تجارت الکترونیکی می باشد

دسته بندی : تجاری | اثبات شراکت
مسیح گنجی اشتیجه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، ایا کسب و کار از طریق فضای مجازی مانند پول در اوردن از تبلیغات نیاز به مجوز دارد، و ایا به افراد زیر ۱۸ سال مجوز می دهند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود ، فضای مجازی معنا و مفهوم گسترده ای دارد، در کشور ما تجارت در فضای مجازی هنوز ساماندهی نگردیده است مثلاً در تلگرام فعالیت تجاری مجوزی لازم ندارد، بنده خودم اصولاً با خیال آسوده از سایت هایی خرید می نمایم که دارای نماد تجارت الکترونیکی می باشند این سایت ها از قانون تجارت الکترونیکی سال ۱۳۸۴ تبعیت می نمایند و این قانون، خیلی خیلی، به نفع مصرف کننده تدوین شده است مثلاً در ماده ۳۸ این قانون هفت روز کاری را برای استرداد کالای خریداری شده حتی بدون دلیل درنظر گرفته است و خریدار حق دارد بدون دلیل، کالایی که خرید کرده را مسترد نماید. برای اخذ مجوز و نماد الکترونیکی اگر فرد زیر هجده سال باشد در قالب یک شرکت تجاری همراه با شرکای دیگر از جمله پدر و مادرش می تواند مجوز را اخذ نماید. مگر فرد زیر هجده سال حکم رشد داشته باشد.