06 خرداد 1402

فروش مال مشاعی موروثی بدون رضایت وراث دیگر

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من پدرم فوت کرده بعد خونه مون رو فروختیم خونه نصفش بنام مادرم ونصف دیگه ش هم به اسم پدرم بوده وما نمیدونستیم که خونه رو فروختیم برای سند بنام زدن به مشکل میخوریم چون پدرم فوت کرده و دوتا خواهر کوچیک داریم بنگاه روز معامله بنچاق رو خوند حتا بنچاق دست طرفی که خونه بهش فروختیم بوده ودیده و خونده که خونه بنام دونفره الان از وقت سند زدن گذشته وروی قول نامه برای دیر کرد روزی یه میلیون نوشته بنگاه ما سواد معامله نداریم و خیلی بنگاه و این آقا تا حالا از پول الکی گرفتن من ترسم ازینه الان تا زمانی که سند بنام این آقا درست بشه که بزنیم هروز جریمه بشیم به ما میگین که چیکار کنیم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود با توجه به اینکه سه دانگ ملک مال وراث بوده و باید رضایت همه آنها جهت نافذ بودن معامله موجود باشد حال اینک خواهرای شما چندساله هستند قید نشده ولی در حالت کلی شما رضایت خواهران را جلب کنید تا معامله را تنفیذ کنند و برای تنظیم سند در دفترخانه حاضر بشوند