07 خرداد 1402

ایا بعد از استعفا امکان بازگشت به همان کار را دارم

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . من چندین سال درشورای حل اختلاف کار کردم متاهل هستم . دوسال پیش بعد اززایمانم روحیه م کاملابهم ریخته بود و شرایط خوبی نداشتم و متاسفانه وارد ارتباط تلفنی بایکی ازکارکنان اونجاشدم.حراست بدون اینکه منوبه هیات تخلفات بفرسته وادارم کرد استعفابنویسم وبیام بیرون الان خبراستخدامشونوشنیدم ١٨سال اونجاکارکردم ودلم میسوزه.کاری میتونم بکنم که برگردم؟برام مهمه که همسرم چیزی نفهمه وزندگیم ازهم نپاشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود احترام شما مطابق فرمایش خودتان استعفای خود را امضاء کردید اینکه بتوانید برگردید باید برای بطلان برگ استعفای خود اقدام کنید ایا میتوانید غیر قانونی بودن برگ استعفای خود را در مراجع قضایی ثابت کنید اگر میتوانید اقدام کنید