07 خرداد 1402

تنظیم صلحنامه و وکالتنامه‌ رسمی از طریق دفترخانه

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

تنظیم شروط ضمن عقد )(در قالب وکالت نامه اقرار نامه و صلح نامه)
۱. حق تعیین محل زندگی در کشور ایران به عهده خانم هست
۲. حق کار در شغل و محل کار دلخواه در کشور ایران
۳. حق طلاق زوجه به شرط بذل کل مهریه مگر اینکه همسر ۱. خیانت ۲ . ازدواج مجدد ۳.اعتیاد ۴. حبس ۵. کلاهبرداری کرده باشد در این صورت میتواند تمامی مهریه خود را دریافت نماید
۴‌ طبق صلح نامه ازین به بعد تمامی املاک و خودرو متعلق به زوج مگر اینکه به اون ارث رسیده باشد نیمی از آن (سه دونگ ) باید به نام زوجه گردد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده برای تنظیم هرگونه صلحنامه و یا وکالتنامه رسمی می توانید به هر یک از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید.