04 تیر 1401

محکومیت مالی و چگونگی محاسبه ارزش سهام در قبال اجرایبه صادره

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده به پول سهام محکوم به پرداخت شدم اگر سهام رو بعنوان مال معرفی کنم آیا ارزش سهام به روز محاسبه می‌شود یا تمام سهام رو به شرکت برمی گردانند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه مالکیت سهام بنام شما ثبت شده باشد، امکان معرفی سـهام در قبال اجرایبه صادره وجود دارد و اصـولا ارزش سهام محاسبه شده و در قبال میـزان محکومیت صادره کسر و تسـویه می گردد.. در صورت نیاز از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.. مؤید باشید..