04 تیر 1401

حق حضانت فرزند در حکم طلاق

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ايادرصورتي كه حق حضانت فرزنددرتوافق نامه طلاق به عهده مادرباشد آياپدرميتواند حضانت فرزندش رابرعهده بگيرد
فرزند مذكرو٩ساله است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود؛ کاربر محترم؛ چنانچه حق حضانت در حکم طلاق صادره بر عهده مادر واگذار شده باشد، پدر فرزند صـرفا در صورت اثبات عدم صلاحیت اخلاقی و حضانتی مادر، طبق حکم صادره دادگاه، می تواند حضانت فرزند را بر عهـده بگیرد.. در صورت لزوم از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید تا راهنمایی کامل را دریافت کنید.. مؤید باشـید..