08 خرداد 1402

مهریه و حقوق مالی زوجه در صورت طلاق

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید . من خانم هستم دوسال هست که عقد هستم در طول این دوسال همسرم یک سری کار هایی کردن مثل دوروغ پنهان کاری غیبت از من و خیانت پیامکی و... که من در حین عصبانیت پیامک های خیلی بدی برای ایشان ارسال کردم توهین . تحقیر . فحاشی ناموسی . تهدید . یعنی کنترل اعصابم که از دست رفت و حضوری هم که پیداشون نمیشد اینکارو کردم .همه چیز فرستادم تا الان متاسفانه .بنظرتون پیامک های این چنین دلیل محکمه پسند برای بداخلاقی یا عدم سازش من هست که بخان طلاق بدن و مهریه هم ندن؟چه حکمی داره این اعمال ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چه این اعمال شما باشد چه نلاشد درخواست طلاق و انجام طلاق با انتخاب مرد هست و هر وقت که اراده کند می تواند شما را طلاق دهد البته منوط به پرداخت حق و حقوق مالی شما. بدین سبب هیچ عاملی سبب نمی شود شما از مهریه خود محروم شوید. نگران نباشید.