08 خرداد 1402

بیرون کردن فرزند از خانه

دسته بندی : خانواده | حضانت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. ببخشید من و همسرم به خاطر یه سری مشکلات قصد جدا شدن از هم رو داریم و در حال حاضر من با دوتا بچه هام خونه ی پدرم هستم و ایشون هم خونه ی پدرشون ولی خانواده ی همسرم نمی خوان بپذیرن که ما داریم از هم جدا میشیم و هر لحظه ایشون رو مجبور به ترک خونه میکنن و میگن برو پیش زن و بچه ات آیا خانواده ی همسرم می تونن فرزندشون رو بیرون کنن و حتی میگن تو یه فقط مجرد که بودی اولاد ما بودی ولی الان دیگه نیستی لطف بفرمایید راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بله ایشان می توانند او را نپذیرند و اجازه زندگی با خود به وی ندهند.چون به سن استقلال رسیده و می تواند زندگی مستقل داشته باشد.